کلینیک تخصصی ارتوپدی و توانبخشی ایرانیان (ortho rehab)

فیزیوتراپی در تهران

فیزیوتراپی در خانه

فیزیوتراپی در تهران مرکز توانبخشی ایرانیان ،  فیزیوتراپی در تهران فراهم کننده خدمت هایی برای مردم تهران و اطراف تهران می باشد تا حداکثر حرکت و توانایی عمل (Movement and functional ability)را در طول دوران زندگی حفظ کند و یا توسعه داده و به حال اول برگرداند . فیزیوتراپی در تهران شامل ارایه خدماتی است به حرکت و عمل کرد فرد می باشد که توسط فرآیند پیری یا صدمه ها  و بیماری ها، مورد تهدید قرار مییگیرند. حرکت ( Movement ) کامل و کارامد در قلب چیزی قرار دارد که از آن به عنوان سلامتی نامبرده میشود.

فیزیوتراپی در تهران

فیزیوتراپی و فیزیوتراپی در تتهران به شناسایی و افزایش پتانسیل های حرکتی برای بهبود ، پیشگیری( Prevention )، درمان و نوتوانی، میپردازد. فیزیوتراپی شامل اثراهای متقابل فیزیوتراپیست، بیمار وخانواده آن ها و یا سایر افرادی میباشد که از بیمار مراقبت میکنند، بر یک دیگر میباشد، تا بتوانند پتانسیل های حرکتی بیماررا ارزیابی کرده و درایجاد هدف های مورد نظرهمه با استفاده از دانش و مهارت های ممتاز فیزیوتراپیست به توافق برسند.

دیدگاه منحصر به فرد فیزیوتراپیست از بدن و نیازها و پتانسیل های حرکتی آن برای رسیدن به تشخیص و استراتژی درمانی نقش اساسی دارد و تثبیت کننده هر موقعیتی میباشد که در آن خدمت ها ارایه میشود. این شرایط با توجه به هدف فیزیوتراپی در تهران در بهبود سلامت، پیش گیری، درمانی و بازتوانی، متغیر است.

ماهیت فرآیند های فیزیوتراپی

فیزیوتراپی در تهران ، خدمتی است که تنها توسط و یا با هدایت و نظارت فیزیوتراپیستهای مرکز توانبخشی ایرانیان صورت می گیرد وشامل: بررسی، تشخیص، برنامه ریزی درمانی، مداخله و ارزیابی می باشد.

بررسی ( Assessment )

شامل معاینه ( Examination ) انفرادی و گروهی نقصهای بالقوه یا بالفعل، محدودیت های عمل کردی، ناتوانایی ها، یا سایر مشکل هایی  که توسط گرفتن تاریخچه، غربال گری وهمچنین بااستفاده از آزمایش های خاص واندازه گیری و ارزیابی نتایج معاینه ها از طریق آنالیز آن ها در چهارچوب یک فرایند منطقی بالینی میتوان به آن پی برد.

 

تشخیص ( Diagnosis )

از معاینه ها و ارزیابی آن ها بدست می‌آید و بیان گر نتیجه حاصل از فرایند منطقی بالینی میباشد. تشخیص ممکن است به صورت نقص حرکتی بیان شود یا شامل دسته‌ های مختلفی از آسیب ها، محدودیت های حرکتی، توایی ها/ ناتوایی ها یا سندرم ها باشد.

 

برنامه ریزی ( Planning )

با تعیین نیاز به مداخله آغاز میشود و معمولا به ایجاد برنامه ‌ای برای مداخله ختم میشود که شامل هدف های نهایی قابل اندازه گیری که با بیمارخانواده یا فردی که از وی مراقبت میکند، قابل بحث میباشد.

 

مداخلات ( Intervention )

انجام میشوند و برای رسیدن به هدف های توافق شده تغییر میابند و می تواند شامل :درمان با دست، بهبود حرکتی، استفاده ازوسایل فیزیکی ، مکانیکی و الکتریکی-درمانی، آموزش عمل کرد، فراهم کردن وسایل کمکی و نحوه استفاده از آن ها، راهنمایی و ارایه مشورت به بیمار، مستند سازی، هماهنگی و ارتباطات باشد. مداخلات هم چنین ممکن است با هدف پیش گیری از آسیب ها، محدودیت های حرکتی، ناتوانی ها یا صدمه ها صورت گیرند که در این صورت شامل بهبود و حفظ سلامتی، کیفیت زندگی و توانایی در تمام سنین و جمعیت ها میباشد.

 

ارزیابی( Evaluation )

مستلزم انجام مجدد معاینه ها با هدف ارزیابی نتایج حاصل میباشد.

ویژگی‌های فیزیوتراپی

۱- دیدگاه بیمارنگر

۲- غیر تهاجمی

۳- دیدگاه سلامت نگر

۴- کلی نگر(کل‌نگری)

پیش گیری، درمان و توانبخشی با فیزیوتراپی

فیزیوتراپی تا سال ۱۹۴۵ میلادی به علت نبود فیزیوتراپیست و وجود فقط تکنسین فیزیوتراپی و فعالیت در بخش های بازپروری و بازتوانی قسمتی از توان بخشی بوده‌ است ولی بعد از سال ۱۹۴۵ میلادی وبوجود آمدن فیزیوتراپیست مدرن شامل درمان و توان بخشی شد و بعد از سال ۲۰۰۰ میلادی با عناوین دکترای حرفه‌ای فیزیوتراپی شامل پیش گیری، درمان و توان بخشی شده ‌است. واقعیت این است فیزیوتراپی به خاطر دیدگاه‌ های جدید خود در حال ترک حیطه توان بخشی است.اکنون فیزیوتراپی بعنوان عضوی در انواع گروه‌های Multidisciplinary شناخته میشود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *